Mød Elin Engelsen

Velkommen til min verden

Jeg er født og opvokset i Norge, men kom til Danmark i slutningen af 1980’erne, da jeg forelskede mig i Max. Jeg føler mig stadig meget hjemme i Norge, og vi holder meget af at tage dertil og vandre i fjeldene. Det har med tiden præget mine billeder; nu skuer de mere ud mod naturen og oplevelsen af dens storslåethed.

Jeg kan måske kun fange et lille fnug af virkeligheden, men når det lykkes, er jeg lykkelig.

Min baggrund

Jeg har gennem en årrække malet mig frem til min egen personlige og unikke stilart, hvor jeg syntes glæden ved naturen skinner tydeligt igennem.

Jeg har opnået anerkendelse gennem et antal museums udstillinger, blandt andet på Skagen museum, hvor mit værk “Zenit” blev sat som en moderne pendant til skagensmaleren Mikael Ankers berømte “Strandpromenade”fra 1896.

Et kig ind i malerværkstedet

Mit inspirations bibliotek

Mit inspirationsbibliotek er en kollage af naturoplevelser, arkitektur, venskaber, angst, musik, farver, lys og nutidskunst fra street art til videoinstallationer, fotografier og malerier, som tager pulsen på menneskevæsenet lige nu.”

Portfolio

Tag et kig på mine tidligere værker

“Verdensmester”

150x160cm. (Solgt)

"Ingenting

"80x80cm.(Solgt)

"Pige i kornmark"

90x100 - 2018 (solgt)

“Stille lidt”

80x80 - (solgt)

Hurtige Links

 

Elin Engelsen har ophavsretten til alle malerier, tekster og billeder på denne side. Alle unikaværker er beskyttet imod efterligning, reproduktion, kopiering og seriefremstilling, ifølge dansk ophavsretlov.

Kontakt mig via
Se med behind the scene